Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2013 11:39 - 10-те комунистически заповеди
Автор: victorcito Категория: Политика   
Прочетен: 11636 Коментари: 9 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Както любезно ви информирах, Петата колона на комунистите се включи в протестите на трета скорост. Ето кратък арсенал на това, което те правят, за да разрушават съграденото с много труд. Не се поддавайте!

 

1. Близки приятели ще ви убеждават, че сте в страхотна грешка като протестирате. Ще изразят съмнение, че получавате пари от кръга Капитал.

 

2. На протеста случаен човек ще ви каже, че се готви някаква страховита репресия от агитките, но това ще е утре. Информацията е сигурна, така че точно утре е добре да се внимава и - ако идваш с детето - недей. За да не стане нещо лошо.

 

3. Ще видите необичайни лозунги сред множеството, за кауза, която отвлича вниманието от основната задача. Ще видите за Базовия доход, за Изборния кодекс, за блокадата на Петрохан, какви ли не щуротии. Внимателни хора ще ми обяснят, че има и други средства за защитаване на гражданските ви права. Направо няма смисъл да стъпвате на площада.

 

4. Любимият ви ТВ водещ или коментатор ще заяви, че всъщност протестирайки вие подкрепяте ГЕРБ и връщането на ген. Борисов на бял кон. Той ще направи правителство със Зелените и Ал Каида, за да могат заедно да прокарат интересите на Сорос, така че Асен Генов да стане президент на България, а Найо Тицин - доживотен главен секретар на МВР.

 

5. Полицай ще ви каже, докато ви тласка нанякъде, че вече сте попротестирали, виждате, че не става така, напълно ви подкрепя и точно затова ви блъска по гърба, за да се отместите нанякъде, защото иначе трябва да ви арестува и напише акт, а не иска. Междувременно негори униформени и неуниформени такива любезно и шумно ще ви обяснят, че наистина е по-добре да се разпръснем, защото и без това сме много малко. Айде, мърдайте!

 

6. Ще видите в Шоуто на Слави звездите от последния сериал по TV7, които единодушно ще кажат, че #ДАНСwithme е бил най-якия летен купон в София и даже да благодарят на премиера за мъжеството, въпреки, че не одобряват някои аспекти от социалната му програма, които си струва да бъдат коментирани. В следващото издание и това ще стане, ще ги увери журналистът в Дългия.

 

7. Ще видите няколко шумни акции срещу контрабандисти на детски кифли, незаконни производители на балони и други медийни сензации. На 6-а страница във вашия вестник ще има и интервю с един от храбрите полицейски командири, охранявали протестите и разбрали, че всъщност протестът е постигнал своята основна цел – свалил е Делян Пеевски, а след това се е превърнал във вампирско сборище. И е време да бъде разтурено.

 

8. Ще научите от ИТАР-ТАСС, че всъщност протестът бил само един, на него дошли три хиляди души. Успоредно имало и протест в защита на правителството, който събрал по-малко хора. Край на информацията, стига ви толкова. То така или иначе това е минала новина и само разказва какво се е случило. Обективно, като в стария съветски виц.

 

9. Ако сте по-така сред протестиращите, непременно ще пуснат някой донос за вас - публикация отпреди 10 години, история за някоя далаверка, разказ как яхвате протеста в полза на Американските тайни служби, нещо пикантно. Вероятно сте гей? Преди 20 години сте сниман на пресконференция на БСП? Пътували сте с Алексей Петров на връщане от Москва в един и същи Туполев? Спали сте с Мая Мановола в предишен живот? Охо! Новина! Вестници и платени тролове ще свършат останалото.

 

10. Ще прочетете анализ, който наистина ще разтърси цялото протестно движение и то ще спре от само себе си. В обширна статия група български интелектуалци ще разнищят протестите. Защо всъщност протестираме? В крайна сметка Русия е най-добрия ни приятел, братска славянска страна. Ако не са те, НАТО ще ни завладее окончателно, а независима България ще стане собственост на Макдоналдс. И то само в полза на корпоративните интереси на Катарската олигархия. За какво ни е това? Как хубаво си живеем сега. То буквално няма какво да се направи, такова ни е дереджето. Това е – малка страна, застаряващ народ, много висока безработица, никакви доходи, кофти законодателство, много лош материал, цигани, мръсотия. А и тия протести буквално разкапаха държавата. Ето – заради тях Здравната каса ще фалира всеки момент, а половината компании, вкл. БТК, са де факто приключили своята дейност. За какво да разрушаваме построеното? И защо все се дърпаме от това да построим АЕЦ Белене и Кремиковци 2 (точно до Слънчев бряг, много е удобно, заради работната ръка и възможността танкерите да спират на Несебърското пристанище, защото е дълбоко. Както се вижда, наистина няма смисъл.

 

Ама има. Събудете се от лъжите на комунистите, които са толкова безсъвестни, че даже ги е страх да се нарекат както се казват. Комунисти сте. Осъзнайте го и спрете да се дърпате. А вие, мили граждани, не вярвайте на разни глупци, които ви ментят.
 

Универсалното лекарство срещу всяка от позициите е ПЪЛНО игнориране. Понякога и шамарите вършат работа, особени при по-тежките заболявания.

Не се поддавайте на провокации и лъжи. Моля.

 

 

 




Гласувай:
18



1. tomcat2 - тъпичко по седерунгелски!
05.07.2013 18:17
тъпичко по седерунгелски!
цитирай
2. zlotokuche - Малии какъв кучешки вой се разнесе ...
05.07.2013 18:40
Малии какъв кучешки вой се разнесе из форумите след като Плевнелиев директно заяви, че са нужни нови избори, защото сегашното положение е нетърпимо.
Мама му стара, наистина хората се делят на хора и комунисти.
Комунистите са малцинство - една шеста от народа, но унищожават всичко до което се докоснат.
цитирай
3. josarian - Абе ей, tomcat2, защо не си завреш смрадливата черевна пача под кръста, а!? Много ще ти отива!
05.07.2013 21:33
Може и един паметник да ти излеем от бронз в тази поза и даго инсталираме пред чинията на Бузлуджа. Или да те мумифицираме и да те показваме на идните поколения, да видят що е то комунист в акция, а?
Писна ми от червени кенефи, честно! Не мога да ги дишам вече - или те или ние, това е положението!
цитирай
4. shtaparov - Презрените комунисти/социалисти ...
06.07.2013 03:21
Презрените комунисти/социалисти да се извинят на Българския народ за страшните и безчовечни престъпления,които извършиха срещу него в периода 1923-2009 г.!
цитирай
5. vmir - 4. анонимен,
06.07.2013 05:50
анонимен написа:
Само не разбрах защо винаги всякакви отрочета на номенклатурата ... задължително се обевяват за червени и за свързани с Русия.Разберете номенклатурата е безродна ,продажна ,слугинска ,долна ,алчна ,порочна ...тя винаги се гъзи когато има интерес ,тя не признава вяра и убеждения които да противоречат на нейните интереси за богатство и власт.До вчера са били комунисти ,днес демократи а ако им изгодно ще станат и мюсулмански фанатици само за да останат на власт и да заграбват всичко дори и да го съсипят но да го стискат до смърт.Това е тумора на обществото ни и дори нейните метастази учили на запад не са по-добри.


Защото, у нас русофилството се ползва като имунитет за всякакви престъпници, и те нямат скрупули да се крият зад него. Да не говорим, че и руснаците дават основание за това, спомни си преди година и нещо какъв вой нададоха, заради "оскверняването" на ПСА, под покровителството на която нашенските лумпени ликвидираха българският национален идеал.
цитирай
6. larryone - Изключително точна формулировка ...
06.07.2013 06:57
Изключително точна формулировка на десетте заповеди. Поздравления!
цитирай
7. victorcito - Дали?
06.07.2013 09:15
За сведение за Злотокуче: статията е публикувана в 12 без нещо, няколко часа преди обръщението на президента Плевнелиев.

Струва ми се, че бъркаш периодизацията, което не е добре. Няма как да съм знаел какво ще говори президента. Не съм гадател.
цитирай
8. narodovazpitatel - НЕЗАБАВНО МЕДИЦИНСКО ТОМОГРАФСКО ИЗСЛЕДВАНЕ
08.07.2013 16:22
- така нареченото мозъчно сканиране, установяващо дали пациентът казва истина или лъжа. То е нужно за установяване на съучастие в престъпнатата мафиотска световна корпорация - банкерския синедрионски картел, който пребоядиса старите репресивни комунистичеси масови убийци и ги легитимира като "новодемократи". А милионите жертви, които умряха от садистични мъчения в концлагерите са репресирани по нови начини. Трябва да бъдат подложени всички настоящи и бивши "обществени служители", тоест всички от Изпълнителната власт - министър-председатели, министри, заместници, "експерти", областни управители, секретари, деловодители, така наречената "Сметна палата", шефове на полицейски управления, престъпната комунистическа "Държавна" сигурност, оято е маскирана като ДАНС и НСС, редовите полицаи, следователи, пожарникари, "Гражданска защита" и т.н.;

от Законодателната власт: "народни" избраници - депутати, "експерти" , "независими наблюдатели" към парламентарните комисии, технически персонал, всички свързани със счетоводството на парламента, всички те трябва да отговорят кои са скритите лица, които им подават за прокарване геноцидните закони, ои са масонските ложи в оито участват, всички източници на подкупи, тоест - хонорари.

Подобни въпроси и за всички от престъпната Прокуратура и изобщо цялата "независима съдебна система", те трябва да обявят псевдонимите си в тайните масонски ложи, които планомерно отчитат резултатите от геноцида върху населението, да обявят и агентурните си имена от "бившата" НАСТОЯЩА "Държавна" сигурност.

Също така всички от терористичните касапски бригади за разфасовка познати като "Български лекарски съюз". Освен агентурните си имена в ДС, псевдонимите в масонските ложи (български и външни), те трябва да обявят конкретните лица за свръзка от системата на международната търговия с човешки органи, убийства на новородени, изваждане на хипофизи, трупна разфасовка на хора без доходи имали нещастието да попаднат "за лечение" в кланиците наречени болници.
цитирай
9. theoldman2013 - Само не разбрах защо винаги всяк...
10.07.2013 14:59
vmir написа:
анонимен написа:
Само не разбрах защо винаги всякакви отрочета на номенклатурата ... задължително се обевяват за червени и за свързани с Русия.Разберете номенклатурата е безродна ,продажна ,слугинска ,долна ,алчна ,порочна ...тя винаги се гъзи когато има интерес ,тя не признава вяра и убеждения които да противоречат на нейните интереси за богатство и власт.До вчера са били комунисти ,днес демократи а ако им изгодно ще станат и мюсулмански фанатици само за да останат на власт и да заграбват всичко дори и да го съсипят но да го стискат до смърт.Това е тумора на обществото ни и дори нейните метастази учили на запад не са по-добри.


Защото, у нас русофилството се ползва като имунитет за всякакви престъпници, и те нямат скрупули да се крият зад него. Да не говорим, че и руснаците дават основание за това, спомни си преди година и нещо какъв вой нададоха, заради "оскверняването" на ПСА, под покровителството на която нашенските лумпени ликвидираха българският национален идеал.


Запомнете едно, всички действия на Царска Русия, СССР а сега и на Путинска Русия са продиктувани от апетитите им на Балканите, като цяло. Ако утре Станишев или някой друг техен български “апетитник“ се изметнат и им станат безинтересни, ще ни изплюят и забравят на минутата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: victorcito
Категория: Политика
Прочетен: 166864
Постинги: 77
Коментари: 120
Гласове: 158
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031