Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2013 15:22 - Русия лъже какво се случва в България!
Автор: victorcito Категория: Политика   
Прочетен: 1366 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ВНИМАНИЕ!


ИТАР-ТАСС е сериозна организация, официалната информационна агенция на Русия. От тяхната статия-менте установявам следните очевидни и очевидно ПРЕДНАМЕРЕНИ лъжи:

- ИТАР-ТАСС лъже, че в София се затварят много улици. В интерес на истината се затварят точно 3 улици и техните естествени продължения. Даже "няколко" би било неточно в случая.

- ИТАР-ТАСС лъже за размера на протеста - споменатата цифра от 3000 души е по-малка наполовина даже от официалните данни на МВР, което е цитирано като източник на информация. Лъжа, цитирана лъжливо.

- ИТАР-ТАСС лъже, че протестите непрекъснато намаляват и - едва ли не - са били в началото много големи, но сега просто отшумяват, когато Пеевски е подал оставка.

- ИТАР-ТАСС въвежда в заблуждение, че протестите са само срещу Пламен Орешарски, като не споменават основното, срещу което са те всъщност - мафията. Думата мафия, както и много други думи, са напълно изключени.

- ИТАР-ТАСС дезинформира, като споменава две от по-малките прояви в протестното движение в страната (казионния протест в подкрепа на премиера Орешарски и протестите в Пловдив, които далеч не са само с по 200 човека, както агенцията пише), но услужливо пропуска протестите в много други български градове, както и в различни градове по света. Сутрешните протести и блокади, както и репресивните мерки на българската полиция, различните сепаративни преговори и прочее "детайли" са напълно пропуснати в новината.

С 2 пъти по-малко думи могат да се каже цялата тази информация, правилно, акуратно и точно, както следва за една агенция от този ранг. Останалото място могат да използват както намерят за нужно - това си е тяхната страна, все пак. Обаче поне да не лъжат.

Ето и цялата "новина" - http://www.itar-tass.com/c1/796644.html

Знам, че Вигенин ще остане сляп за това, ама все пак - аз да си кажа, защото усещам, че е важно за България, когато официалната агенция на най-близката до нас империя лъже като циганин на бостан за неща, които се случват у нас и са от значение за националната сигурност.

Лъжата може ли да бъде определена като намеса в държавната политика на България или е просто една лъжа от един лъжлив сайт на една лъжлива система, която лъже собствения си народ, а и един вагон други народи.

Баста!



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vmir - Шанс да преборим престъпността у нас имаме САМО и единствено, ако успеем да прекъснем
05.07.2013 15:59
пъпната й връв с Москва. Мафията у нас се крие зад маската на русофилството, което с всички сили лъже и клевети, за да навреди на отношенията ни със Запада. В същото време, Русия е много по-прозападно ориентирана от нас, но играта на управляващите й е да обезкуражават периферията и да ебават мамата на простолюдието, за да държат инициативата и да диктуват кой кога и къде и защо да скача, включително и в техни нелегални губернии като България.
цитирай
2. victorcito - Прав сте.
05.07.2013 17:14
Така е. Подадени пари се вземат, а открай време в Руската империя за външните страни се грижат олигарсите. Навремето инак съм им казвали, ама аз все твърдя, че братя Строганови са олигарси. Останалото знаем - Ермак, Сибир и прочее.

Русия е империя, най-близката империя до империята, в която ние доброволно (и за щастие) участваме пълноправно. Първата свободноизбираема империя в света.
цитирай
3. vmir - 2. victorcito,
06.07.2013 06:01
victorcito написа:
Така е. Подадени пари се вземат, а открай време в Руската империя за външните страни се грижат олигарсите. Навремето инак съм им казвали, ама аз все твърдя, че братя Строганови са олигарси. Останалото знаем - Ермак, Сибир и прочее.

Русия е империя, най-близката империя до империята, в която ние доброволно (и за щастие) участваме пълноправно. Първата свободноизбираема империя в света.


Руските олигарси диктуват политиката на малките държави. Чорни преди десетина години го направи съвсем открито и безочливо, като пусна компромата си за Костов в навечериено на изборите. У нас има типове, които се препитават от оплюването по списък на всеки читав българин, далеч преди да е станал фактор в обществения живот. Това не става без организация за наблюдаване, преценка, набелязване и нарочване с далечна цел. Има няколко такива продажници на чужда служба и в blog.bg.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: victorcito
Категория: Политика
Прочетен: 167655
Постинги: 77
Коментари: 120
Гласове: 158
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930