Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2021 15:44 - КОВИД ИСТЕРИЯТА СВЪРШИ
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4158 Коментари: 5 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 





В България коронавируси няма. Всеки човек е боледувал и боледува в момента но с различни диагнози, които никой от медиците основно от РЗИ и СЗО не ПРИЗНАВАТ, заради модата "ковид19", заради която ЕЦБ и другите световни банки отпускат милиони евро и долари в полза на правителствата за излизане от кризата, финансовата криза срина икономиките на световните корпорации и борси. още през 2018 година се задаваше финансов недостиг и бизнес криза, свръх производство и минимална потребителска инициатива..както и свърхриболова, така и свърхпроизводството на автомобили, които сега седят по сладовете,без да имат възможност да бъдат продадени изгодно. Хората по света спряха да купуват неща, от които нямат нужда.

Ковид19 е новото име на всички болести, които върлуват по света. Това са:
* хепатит във всичките му разновидности

* астма - задух и недостиг на въздух придружен с епилептични припадъци

* рак на белия дроб, левкимия, рак на простатата, рак на кръвта, ракът е най-коварната болест, от която хиляди заразени умират непрекъснато по целия свят. Срещу ракът - няма лечение, дори химеотерапиите не помагат, а повече вредят и болният от рак умира само в рамките на 3-4 месеца.

* пневмония - тя е коварна, отнема живота само за броени дни.

* птичи грип - тази болест отне живота на стотици българи, за което РЗИ и СЗО мълчат като риби на сухо. Това мълчание от тяхна страна е меко казано ПРЕСТЪПЛЕНИЕ спрямо провото на човешкия живот индивидуално.

* грипът - свикнаха хората с него и бързо го забравиха. Затова сега всички фармацевти се обявиха за новото име на грипа - ковид19. Чийто симптоми са абсолютно същите като на всеки вирус - задух, при който на човек не му стига въздух да диша свободно, кашлица,която прилича на коклюш или магарешката кашлица, висока температура - която се развива при бъбречни възпаления, при ангина и при белодробни възпаления....всички възпаления които се образуват в тялото на човекът или животното са придружени с ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА.

ГРИПЪТ - най - коварната болест на вековете, със всяка мутация отслабва своето действие, така както и всяка вирусна болест, с всяка мутация изчезва  във въздуха, а студа и вятъра  свършват останалата работа, тези вируси да не ни безпокоят постоянно.

Българите свикнаха с грипът още преди години. Казваме си "грипът се завърна", но ще отмине. Инкубационния му период е 14 дни - толкова колкото сега медиците налагат КАРАНТИНАТА - 14 дни. (две седмици) и изчезва така както се е появил.

ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 55% от българите имат имунитет, от прекаралите болестта преди години.

Т. Станчева...."когато мислим,стигаме до решения".




Гласувай:
11


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. vmir - Да спи зло под камък!
25.01.2021 16:46
С каквито и имена да наричаме този вирус, никога преди това не е имало такова задръстване на болници и за съжаление, морги също. Прави ми впечатление, че има безброй невежи спекулации с фалшивите негативни и фалшивите позитивни резултати при констатиране на вируса. Няма лечение без тези статистически грешки, но всезнайковците, които за първи път чуват за тях, правят нелепия извод, че фалшивите резултати са равнозначни на фалшифициране на самата болест. Двете са абсолютно различни и "фалшив" в статистиката изобщо не означава, че някой умишлено фалшифицира резултата, а само вид неизбежна при никакви обстоятелства изследователска грешка, която си има стандартни нива за контрол и оценка на терапевтичните въздействия, препоръки или изводи.
цитирай
2. kvg55 - andri,
25.01.2021 19:05
Аз от какво боледувах тогава?
цитирай
3. andri - kvg55 , зависи от симптомите
30.01.2021 10:09
висока температура се получава, когато в тялото се настани бацил от заразено месо, риба или немити зеленчуци. Възпалението е причина за заразата,която в момента върлува в целия свят нарича се "африканска или испанска чума" - вирее по животните. Всички хора се хранят предимно с месо, затова са и толкова много заразените с тази бактерия. Има информация за хората, които не консумират месни продукти - вегетарианците и веганите, при тях зарази почти няма. Хранят се със стерилизирани плодове и зеленчуци, или ги изваряват задължително. Във форумите на лекари и готвачите това с изваряването се повтаря непрекъснато.
Като имаме предвид, че има хора които се хранят със сурово месо (луканките) сурова риба, дори и добре осолена бактериите си остават вътре в месото....а какво да кажем за тези хора които ядат червеи, скакалци и др.?
цитирай
4. andri - Не разбирам от какъв зор 18 000 тулупи си правят тест "ковид19", глупаци на рояци - тестовете са предварително заразени с ковида, разберете го най-сет
30.01.2021 10:29
и спрете да си правите тестове!

Кои хора се тестват, тези които напускат държавата за да се снабдят с пресни плодове от Турция и Гърция или онези, които просто нямат какво друго да правят, освен да се редят на опашка за бонуса от 200 лв, за бр - тест. Това не е конспирация, сайтове като Биволъ, Капитал, Информиран.нет, Алфа, непрекъснато ни напомнят че теста ковид 19 е бламиран с вируса . 70% от антигенните тестове показват ГРЕШНИ резултати, същото е и при другите ПСР тестове.

БЪЛГАРИ ако не ви се налага да пътувате в чужбина, например командировани, спешни търговски сделки, не правете услуга на правителството да трупа дивиденти в своя полза и да затвори икономиката ни за дълго време.
цитирай
5. barin - Да се надяваме, че наистина прик...
01.02.2021 09:12
Да се надяваме, че наистина приключи, andri. Много ми дойдоха ограничителните мерки.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031